Palvelut

Tekla Structures-ohjelmiston koulutukset

Koulutuksia aina ohjelmiston peruskäyttäjästä pääkäyttäjäksi suunnittelijoille, urakoitsijoille, tuote-osavalmistajille ja konepajoille. Klikkaa linkistä tarkempia tietoja.

Tekla Structures koulutukset

Tekla Structures-ohjelmiston ylläpito ja kehittäminen

Tekla Structuresin lisenssien määrittäminen ja ohjelmiston käyttöympäristön ylläpito ja tuki. Yrityskohtaisesti räätälöity Tekla Structures-ympäristö sekä esimääritetyt komponentti- ja piirustusasetukset toiminnan tehostamiseksi. Klikkaa  linkistä tarkempia tietoja.

Tekla Structures kehitys ja ylläpito

Trimble Connect-ohjelmiston koulutukset

Koulutuksia aina ohjelmiston peruskäyttäjästä pääkäyttäjäksi suunnittelijoille, urakoitsijoille ja rakennusvalvonnoille. Klikkaa linkistä tarkempia tietoja.

Trimble Connect koulutukset

Trimble Connect-ohjelmiston ylläpito ja kehittäminen

Projektien perustamiset ja asetusten määrittämiset eri toiminnoille. Ohjelmiston käyttöympäristön ylläpito ja tuki. Klikkaa linkistä tarkempia tietoja.

Trimble Connect kehitys ja ylläpito

Tietomallikoordinointi

Tietomallikoordinointia vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla erikokoisiin hankkeisiin aina asuntorakentamisesta toimitilarakentamiseen.

Tietomallikoordinointi

Muu tietomallintamiseen liittyvä

Tietomallikonsultointi. Yrityksen tietomalliprosessin ja -ohjeistuksen määrittäminen ja luonti. Tietomallinnuksen tason ja tarpeen määrittäminen. Eri tietomalliohjelmistojen koulutukset, kartoitukset ja selvitystyöt tarpeiden mukaan.

Muu tietomallintamiseen liittyvä